B2B


Business to business

Geïnteresseerd in een samenwerking met Rongen Aktief? Er zijn vele mogelijkheden!!! Zo werken wij onder andere samen met evenementenbureau’s, groepsaccommodaties, horecabedrijven, scholen, sportstimuleringsbedrijven, verenigingen en gemeenten.

Op deze pagina zie je verschillende partners waar Rongen Aktief regelmatig actief voor is. Neem rustig een kijkje en informeer naar de vele mogelijkheden bij Rongen Aktief. Wie weet kunnen wij jouw aanbod wel aanvullen met een van onze spectaculaire activiteiten!

Partners

Hieronder ziet u een aantal van onze partners

 

Gemeente Brunssum, Freek Posthuma

" Al meer dan 10 jaar maken wij gebruik van de positieve input van "Rongen Aktief" tijdens onze evenementen binnen de gemeente Brunssum. Of het nu gaat om doe activiteiten voor jongeren of bewoners van alle leeftijden. Steeds komen we binnen onze budgets tot mooie activiteiten. Rongen Aktief levert een meerwaarde aan o.a. Kerst vier je in Brunssum, YoungExperience, Demodagen NAVO en overige sport- en doe dagen"

Café-Zaal Boostenhof Venlo, Eric Dings 

"Sinds enkele jaren werken wij samen met RongenAktief, zij nemen onze zorg uit handen met het invullen van diverse activiteiten, die bij ons op locatie worden verzorgd. Altijd goede service en kwaliteit! Hopelijk dat we in de toekomst nog vaak mogen samenwerken"

Boerengoed, Marion van Esch

"We werken graag samen met Rongen Aktief. Ze zijn altijd enthousiast en weten onze gasten te enthousiasmeren en te activeren voor de activiteiten. Het is een betrouwbare partner."

Sjors Sportief, Gijs van der Lee

"Wij vinden de samenwerking erg prettig. Enthousiaste mensen die hun activiteiten tot in de puntjes verzorgen. Nooit klachten!"

 

Team Events Company

Wij werken heel graag samen met onze partner Rongen Aktief. Keurige materialen, professionele begeleiding en altijd alles volgens afspraak! Er wordt flexibel meegedacht en er is ook altijd tijd voor een gezellig praatje.

 

 

 

 

Kameryck, Jeroen Snijder

“Wij werken al lange tijd naar volledige tevredenheid samen met Frans Rongen en zijn professionele team. Rongen aktief is dan ook een aanrader om mee in zee te gaan!

Ga zo door!”

M-Event, Sabine Scheepers

"Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Rongen Aktief! Al jarenlang werken wij samen en voeren regelmatig mooie sportieve projecten uit.

De communicatie voorafgaande aan een project, zowel als de uitvoering zijn altijd van uitstekende kwaliteit!"

All Kids Events, Ivo Sampermans

"Rongen Aktief was voor mij een nieuwe naam in de entertainment wereld. Maar het aanbod dat ze bieden is wel bijzonder leuk en attractief.

Basic en specials onder één dak. Fijn om dit ook aan onze klanten aan te bieden!"

Actionmaker België, Frederiek Troubleyn

Al een aantal jaar werken wij goed samen met Rongen Aktief. Ze werken uiterst professioneel, zijn zeer betrouwbaar en kunnen de activiteiten op een heel aantrekkelijke manier verzorgen naar de klant toe.