Onze locaties


Onze locaties

 

Park van Grave

Grave, een eeuwenoude vestingstad, prachtig gelegen aan de Maas. Ondanks vele belegeringen door de eeuwen heen heeft Grave een mooi en autenthiek centrum weten te behouden dat vol staat met fraai gerestaureerde panden, veelal rijksmonumenten.

Het Park van Grave is een van de locaties waar Rongen Aktief activiteiten verzorgt. Kanovaren op het  riviertje de Raam, activiteiten op de grasvelden in het park of het startpunt van een wandel-/fiets- of steptocht naar het historische stadscentrum; Het Park van Grave is een unieke locatie voor jouw gewenste uitje!!


Radioplassen Stevensbeek

Centraal in het Land van Cuijk, in het bosrijke gebied van Stevensbeek, liggen de Radioplassen. Deze recreatieplassen bij de Radiobossen zijn ontstaand door zandwinning. Rond 1950 stond in deze bossen een steunzender voor de radio, vandaar de naam.

De visvijver is ideaal te gebruiken voor kanoactiviteiten, de bossen rond de visvijver worden gebruikt voor het lasergamen en de grasveldjes kunnen voor andere activiteiten gebruikt worden. Kortom, de Radioplassen en zijn natuurrijke omgeving geven een extra beleving aan jouw uitje.


Staatsbossen Sint Anthonis

In de Staatsbossen bij Sint Anthonis, een fantastisch te ontdekken natuurgebied dat bestaat uit bos, heide en zandverstuivingen, verzorgt Rongen Aktief verschillende uitjes. Verken dit natuurrijke gebied te voet, te step, te fiets of tijdens een van de andere activiteiten van Rongen Aktief.

Natuurpoort De Heksenboom is gelegen bij De Ullingse Bergen, bij de Staatsbossen in Sint Anthonis.  Er is een grote parkeerplaats aanwezig, inclusief informatievoorziening en horeca.