Over ons


Over Rongen Aktief

Rongen Aktief is een sport- & evenementenbureau dat gevestigd is in Sint Anthonis (Noord-Brabant). In 1986 is Frans Rongen gestart met het verzorgen van sportieve uitjes. Inmiddels is Rongen Aktief uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van Europa op het gebied van klimmen en schieten. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van een vriendendag, familiedag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje en sportieve activiteiten voor scholen en gemeenten. Ons enthousiaste team verzorgt activiteiten in heel Nederland, België en Duitsland. Dit kan zowel op een eigen gekozen locatie als op een locatie van Rongen Aktief.

Bij de programma’s en activiteiten van Rongen Aktief staat samenwerking en plezier centraal. Of je nu met familie, vrienden, collega’s of klasgenoten een activiteit komt doen, een unieke beleving staat garant bij Rongen Aktief. Wij zorgen voor een passend programma dat specifiek aan jouw wensen, budget en doelgroep voldoet.

In de natuur
Activiteiten in de natuur door heel Nederland, België en Duitsland op locaties naar keuze
Enthousiaste begeleiding
Bij elke activiteit is een enthousiaste medewerker van Rongen Aktief aanwezig
Programma's op maat
Alle activiteiten en pakketten worden op maat gemaakt naar jouw wens!
Slecht weer programma's
Ook bij slecht weer hebben we altijd een leuke oplossing, er is altijd een back-up plan!
Voor jong en oud
Rongen Aktief zorgt ervoor dat elke gekozen activiteit leuk is voor jong en oud
Combinatie van sportiviteit en plezier
Bij alle activiteiten is er een goede balans tussen sport en plezier, zodat iedereen een leuke dag heeft

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan voorop tijdens de activiteiten van Rongen Aktief. Daarom worden materialen jaarlijks gecontroleerd op gebreken. Daarnaast beschikken onze medewerkers over BHV (bedrijfshulpverlening) en de daarbij horende EHBO-certificaten.