Trampoline kopen


Trampolines

Koop je trampoline voordelig bij Rongen Aktief. Er zijn altijd speciale aanbiedingen die jouw aankoop voordeliger maken! Meer informatie voor particulieren kun je HIER vinden. Voor professioneel / leisure gebruik kun je HIER meer informatie vinden. 

Als je meer informatie wilt ontvangen over één of meerdere producten of een offerte wilt aanvragen, neem dan contact met ons op!

NIEUW: BERG AirFlow! Hoger springen betekent meer speelplezier. Om hoger te springen heeft BERG de AirFlow techniek ontwikkeld. Dit springdoek is 50% meer luchtdoorlatend t.o.v. een standaard springdoek. Dit zorgt voor minder (lucht) weerstand op de jumpmat tijdens het springen, waardoor je hoger springt!

DRIEMAAL ACTIEVOORDEEL, GELDIG DE HELE MAAND JULI ZOLANG DE VOORRAAD STREKT:

Actie 1: Gratis Berg ladder bij aankoop van een Regular trampoline, zowel bij kwaliteit Talent, Favorit, Champion, Elite of Grand  Champion.

Actie 2: Gratis Berg afdekhoes Basic bij aankoop van een Inground, Sports of Flatground trampoline van de kwaliteiten Favorit, Champion of Elite.

Actie 3: Gratis Berg afdekhoes Extra bij aankoop van de trampoline Eazyfit inground of Grand Champion.

Berg Regular

Wil je liever geen gat graven in je tuin voor een trampoline? Dan kan je alsnog voor een BERG Trampoline kiezen. We hebben namelijk ook BERG Trampolines met poten in verschillende soorten en maten. Daarnaast is deze ook in verschillende kleuren beschermranden verkrijgbaar. Deze trampolines kun je dus op elke plek in je tuin zetten zonder een gat te moeten graven. Kortom, er is altijd wel een BERG Trampoline die bij jouw wensen past!

Regular Talent

 

 

Regular Favorit

Regular Champion

Regular Elite+

Berg Inground

Wil je toch meer keuze in maten en vormen, maar ook dat je trampoline enigszins in de tuin weggewerkt is? Kies dan voor de BERG Inground Trampolines. Zo heb je het plezier van een trampoline en het plezier van je mooie uitzicht. BERG Inground trampolines zijn er in verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn ze met én zonder safety net verkrijgbaar. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren beschermranden.

Ingroud Talent

 

 

Inground Favorit

Inground Champion

Inground Elite+

Berg Flatground

Wil je een trampoline die één is met je tuin? Kies dan voor de BERG Flatground. Deze trampoline kan je namelijk zo ingraven dat hij helemaal weggewerkt is en naadloos past in jouw tuin. Je kinderen hoeven er niet meer op de klimmen en kunnen daardoor niet meer struikelen over de rand van de trampoline. Kortom, springen maar!!!

Flatground

Berg Specials & accessoires

Wil je toch een ander soort trampoline? Kijk hier naar de speciale uitvoeringen van BERG Trampolines. Kijk hier ook welke accessoires bij jouw BERG Trampoline passen!

Eazyfit

Grand Champion

Accessoires