Trampoline kopen


Trampolines

Koop je trampoline voordelig bij Rongen Aktief. Er zijn altijd wel leuke kortingen of aanbiedingen die jouw aankoop voordeliger maken! Als je meer informatie wil ontvangen over één of meerdere producten of een offerte wil aanvragen, neem dan eens contact met ons op!

Berg Regular

Wil je liever geen gat graven in je tuin voor een trampoline? Dan kan je alsnog voor een BERG Trampoline kiezen. We hebben namelijk ook BERG Trampolines met poten in verschillende soorten en maten. Daarnaast is deze ook in verschillende kleuren beschermranden verkrijgbaar. Deze trampolines kun je dus op elke plek in je tuin zetten zonder een gat te moeten graven. Kortom, er is altijd wel een BERG Trampoline die bij jouw wensen past!

Regular Talent

 

 

Regular Favorit

Regular Champion

Regular Elite+

Berg Inground

Wil je toch meer keuze in maten en vormen, maar ook dat je trampoline enigszins in de tuin weggewerkt is? Kies dan voor de BERG Inground Trampolines. Zo heb je het plezier van een trampoline en het plezier van je mooie uitzicht. BERG Inground trampolines zijn er in verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn ze met én zonder safety net verkrijgbaar. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren beschermranden.

Ingroud Talent

 

 

Inground Favorit

Inground Champion

Inground Elite+

Berg Flatground

Wil je een trampoline die één is met je tuin? Kies dan voor de BERG Flatground. Deze trampoline kan je namelijk zo ingraven dat hij helemaal weggewerkt is en naadloos past in jouw tuin. Je kinderen hoeven er niet meer op de klimmen en kunnen daardoor niet meer struikelen over de rand van de trampoline. Kortom, springen maar!!!

Flatground

Berg Specials & accessoires

Wil je toch een ander soort trampoline? Kijk hier naar de speciale uitvoeringen van BERG Trampolines. Kijk hier ook welke accessoires bij jouw BERG Trampoline passen!

Eazyfit

Grand Champion

Accessoires